Gyakran Ismételt Kérdések

Ezen az oldalon kérdések-válaszok kombinációja tekinthető át, a Rendszerünk könnyebb megértése céljából.

Van szponzorációra lehetőség?
Természetesen Mi nagy teret adunk a szponzorációnak, ezért is van rá lehetőség. Viszont mi, ahogy a legtöbb más hoszting is nagyon komolyan vesszük a szponzorációt, ezalatt gondolok arra hogy nem osztogatunk minden második csapatnak csak úgy, először fel kell mutatniuk valamit. Amennyiben ez megtörtént, elkezdhetünk tárgyalni erről az egészről. Eléggé széles skálán mozgunk szponzoráció terén, szóval a domaintől egészen a szervereken keresztül a póló tervezésig, szinte már bármit tudnánk adni amennyiben látjuk a feltörekvő avagy profi csapatban azt a bizonyos kis "fényt". :)
Hogyan lehet szervert bérelni?
Webadminisztrációs rendszerünkbe történő regisztrálást követően lehetséges ezen szolgáltatás igénybevétele.
Milyen szolgáltatásokkal rendelkeztek?
Jelenleg az alábbi szolgáltatásokkal rendelkezünk: SAMP, MTA, CoD 2-4-5, Minecraft, Garry's Mod, TS3, CS 1.6 | CS:S | CS:GO, Jedi Knight 2-3, VPS, Domain, Webtárhely, Szerver bérlet, Szerver hosting, Emelt díjas SMS, Egyedi póló (Csakis szponzorált csapatoknak!) Természetesen az idő múlásával szolgáltatásainkat bővíteni szeretnénk, a jelenlegi, illetve a piac igényeinek megfelelően.
Mi az emelt díjas SMS elküldes pontos menete?
1.) Kívánt csomag kiválasztása (SMS csomagok megtekintése)

2.) SMS elküldése a kiválasztott csomagra "eg" prefix-el (FONTOS A KIS BETŰ HASZNÁLATA AZ SMS-BEN!)

3.) A válasz SMS-ben kapott kód mentése, illetve felhasználása a webadminisztrációs felületünkben található "kód aktivátor" menüpont alatt. (SMS csomagok megtekintése)
Lehet emelt díjas SMS prefixet igényelni?
Igen, van rá lehetőség mindenki számára. Erről további információ az "SMS prefix igénylés" menüpont alatt található.
Milyen jutalékot kínáltok az emelt díjas SMS-ek után?
20% - 1 000Ft - 6 000Ft

30% - 6 000Ft - 14 000Ft

37% - 14 000Ft - 30 000Ft

45% - 30 000Ft - 100 000

50% - 100 000Ft felett
Milyen kötelezettségekkel jár a regisztráció?
Automatikusan elfogadja az ÁSZF-et, és tudomásul vesz abban minden megtalálható pontot.
Mi a postai befizetés pontos menete?
A rózsaszín csekk megfelelő kitöltése után feladni az alábbi címre: 2161 Csomád, József Attila utca illetve a közlemény rovatba kötelező feltüntetni a webadminisztrációs felhasználónevét továbbá a rendszer által generált azonosítót (ID).
Mi a banki átutalás illetve befizetés pontos menete?
A banki átutálásnál fontos hogy a közlemény rovatot megfelelően töltsük ki melyben szerepelnie kell a felhasználónévnek illetve a rendszer által generált azonosítónak (ID).
Hogyan lehet profitálni általatok?
SMS rendszer segítéségével illetve a webadminisztrációs felületünkön található felhasználóként generált token kulcs megosztásával.
Van lehetőség viszonteladói programban részt venni?
Igen, van rá lehetőség. További információért, illetve egyedi árajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailes formában.
Mi az a viszonteladói program?
A viszonteladói programunkat azoknak a személyeknek / cégeknek ajánljuk akik úgy gondolják hogy képesek egy hosztingot felépíteni, viszont nincs meg rá az elegendő kapacitásuk erőforrásban, illetve anyagilag. Ha a viszonteladói program létrejött, Mi biztosítjuk az alábbiakat: Webadminisztrációs felület, webtárhely, domain (+ összeg), erőforrás.
Hogy lehet kedvezményeket kapni bérlés esetén?
Token kulcs megosztásával, különböző kuponkódok segítségével, és természetesen szponzorációval.
Mi a célja a hosztingnak?
A jól ismert idő kereke pörög, érzések enyhülnek - erősödnek, személyek az ember életéből jönnek avagy mennek, de az emlékek örökké megmaradnak, ezért is szeretnénk MI egy teljesen egyedi, idáig még nem tapasztalt élményfaktort nyújtani Ti számotokra, hogy az Endless Hosting név még több év eltelte után ne csak fent maradjon, hanem tovább éljen. Természetesen tudjuk, hogy ez hosszú, időigényes út lesz, rengetegszer fogunk bukni, elesni, de egyet megígérünk, NEM fogunk sosem a padlón maradni, legyen bármennyire is nehéz, kilátástalan a helyzetünk...

Hogyan lehet ingyen kredithez jutni?
Erről további információt az "ingyen kredit" menüpont alatt találhattok, a webadminisztrációs rendszeren belül.
Van lehetőség kapcsolatba lépni a vezetőséggel?
Természetesen van. Teamspeak 3, facebook oldalunkon, e-mailen, és nem utolsó sorban telefonos úton is elérhettek minket.
Mi az az IT & Trade Company Kft.?
Az IT & Trade Company Kft. egy olyan cég, amely hosszú idők óta foglalkozik informatikával, telekommunikációval, és biztonságtechnikával egyaránt. Cégünk több szempontból is kimagasló eredményeket ért el.
Biztonságtechnikai részlegünk olyan rendszereket épít ki, amelyek Magyarországi átlagszínvonal felett található, mindez kedvező áron. Webbiztonság, illetve kamerarendszerek megalkotása, gyorsan, több munkatársunk segítségével, akár pár munkanap alatt is megtörténhet.
A biztonságtechnikai részlegünkről további információt találhatsz cégünk weboldalán: http://ittc.hu/
Hogyan lehet jelentkezni hozzátok?
Jelentkezni hozzánk csakis kizárólag e-mailes formában lehetséges. Erről további információt az alábbiu linken találhattok. (http://www.egaming.hu/careers)
Kerestek munkatársakat?
Ahogyan az embernek szüksége folyamatosan vízre, levegőre, élelemre, úgy Mi nekünk szükségünk van állandó szinten munkatársakra. Ezért ha érzel késztetést jelentkezz még Ma hozzánk!
Kivel kell beszélni hogyha veletek szeretnék dolgozni?
Az arra kijelölt szektorvezetővel, továbbá rövid átbeszélés után egy e-mailes jelentkezési lapot küldj el az info@egaming.hu-ra melyhez csatolod azt a motivációs levelet, amelyet a munkatársunk állított ki korábban rólad.
Ha veletek dolgozom, mit kapok a munkáért cserébe?
A megfelelő juttatásokat mindig egyénekre szabva határozzuk meg.
Hogyan lehet feljebb jutni nálatok a ranglistán?
Nálunk egyfajta bizonyos strukturális berendezkedési elvet alkalmaztunk. A feljebb jutás mindig a feletteseden múlik.
Hogyan működik nálatok ez a strukturális berendezkedés?
Ezt a fajta berendezkedést úgy alakítottuk ki, hogy minden szempontból pozitív legyen úgy munkatársaink, úgy ügyfeleink számára.
A csapatunkat egy olyan Rendszerbe próbáltuk struktúrálisan elhelyezni, ahol a hiearchia nem jelenthet problémát. Ezt úgy oldottuk meg, hogy 4 főszekciót alakítottunk ki a munkatásaink részére. Azok a személyek, akik ezt a 4 szekciót vezetik, komoly referenciával rendelkeznek, és szakmailag hozzáértő egyéniségek.
Azok a személyek, akik a korábban említett 4 szekció felett állnak, közvetlen kapcsolatban a tulajdonosokkal.
A főszekció alatt található munkatársaink igényeit, és elvárásait, a főszekció vezetői továbbítják a tulajdonosoknak. A főszekció vezetők legfőbb feladatuk, hogy az alattuk található szektorvezetőket igazgassák, és hogy egy olyan Rendszert alakítsanak ki a saját águkon, amellyel zökkenőmentesen folyhat a munka.
A szektorvezetői feladatok közé sorolható, hogy azokat az embereket felkeresse, és munkatársainkká avassa, akik a legközelebb állnak az Ügyfélhez.
Hányan vagytok a csapatban?
Számunk dinamikusan csökken avagy növekszik ügyfeleink számával egyenesen arányosan.
A csapatomnak/szerveremnek weboldalra lenne szüksége, van rà lehetőség?
Igen van, erről további információt a webadminisztrációs felületünkön találhatsz.
Mennyiért készítenétek egy weboldalt?
Minden ügyféllel egyedi megállapodás alapján, egyedi szerződést kötünk.
Designt is vállaltok a weboldalkészítéshez?
Természetesen, hisz weboldal mellé a design elengedhetetlen komponens, viszont + díjt von maga után.
Milyen árkategóriák vannak a weboldal készítéssel kapcsolatosan?
Erről további információt az alábbi linken találhattok: http://www.egaming.hu/website