Figyelem!

Az alábbi tartalomnál többször is feltüntetjük az ID szót, mely a Webadminisztrációs felhasználó azonosítója! Az ID-t a webadminisztrációs rendszerünkben történő bejelentkezés után, a főoldalon, pontosabban a felhasználói információknál, az "Azonosító:" (piros színnel kiemelve) szekciónál lehetséges megtekinteni!

http://webadmin.egaming.hu/

Banki kredit rendelés

Banki átutalás, illetve befeizetés esetén a megrendelt kreditek számát Te határozod meg. Így az átutalt nettó összeget a Rendszer jóváírja a számládon. Ennek lefutási ideje akár 5 munkanapot is igénybe vehet. Amint megérkezett a számlára a pénz, onnantól kezdve 48 órán belül a kredit jóváírásra kerül a számládon!
Figyelem! A közleményre figyelj oda!

Közlemény

Ha a közleményre nem ügyelsz, akkor az átutalás akár el is veszhet, hiszen nem tudja a Rendszer, hogy melyik fiókhoz kell hozzárendelni a megrendelt összeget! Az ID-ról további információt a Webadminisztrációs felületünkön találhattok.

Közlemény:

egaming ID

Fizetési információk

Az átutalt összegről készült bizonylatot elfogadunk az info@egaming.hu e-mail címre.
Az átutalást követő 5 munkanapon belül a Kredit jóváírásra kerül a számládon!

Kedvezmények

Az elküldött pénz összegének a 100%-át jóváírjuk, illetve még bónusz kredittel is honoráljuk. Minél nagyobb az adott összeg, annál több százalék kedvezményben kapsz bónusz kreditet. A bónusz kreditek összegét az alábbi listán tekintheted meg.

1000Ft felett +10% bónusz kredit jóváírás.
2000Ft felett +15% bónusz kredit jóváírás.
3000Ft felett +20% bónusz kredit jóváírás.
4000Ft felett +25% bónusz kredit jóváírás.
5000Ft felett +30% bónusz kredit jóváírás.

Információk

Bank neve: Budapest Bank Zrt.

Bankszámlaszám: 10103836-24261900-01003006

Számlatulajdonos neve: IT AND TRADE COMPANY INF. ÉS SZOLG.KFT


Közlemény: egaming ID